Лукойл Академик не показа никакви колебания или милост към Черно море Тича и

...
Лукойл Академик не показа никакви колебания или милост към Черно море Тича и
Коментари Харесай

Лукойл Академик не прости на бебетата на Черно море

Лукойл Академик не сподели никакви съмнения или благосклонност към Черно море Тича и се наложи със 131:68 над младежите, водени от Дарин Великов в Правец.

Младият състав на варненци даде всичко от себе си и в първите 15 минути се държеше на равнище, само че след това Академик продължи да подвига оборотите и не спря даже при разгромния резултат в третата част, написа bgbasket.com.

Единственият състезател с опит в състава на Черно море Веселин Георгиев не се появи в игра, откакто получи удар в лицето на една от последните тренировки и бе икономисан от Дарин Великов.

" Бебетата " на Черно море започнаха впечатляващо и водеха в първите минути в Правец. Въпреки че класата на Лукойл бързо разреши нещата да влязат в тяхна посока, варненци продължиха да се държат на равнище. След първата четвърт изоставането им бе 8 точки и разликата се резервира дребна доникъде на втората част, след мощните изяви на Венелин Христов и 16-годишният Михаил Молдов. Гостите бяха без панер от игра в заключителните близо пет минути от първото полувреме, в които Лукойл наниза пет тройки и още няколко коша, с цел да се откъсне със 60-38 на почивката.

Изумително или не, и през второто полувреме Шарон Друкер остави чужденците си на терена, а разликата стигна и мина 40 точки преди края на третата част. Последният интервал не промени нещата, като задатъкът на Лукойл приближи и 50 точки, преди Друкер най-после да пусне в игра единствения младеж в своя състав Красимир Димитров на терена, за финалните 6 минути.

Юношата на Черно море Николай Стоянов завърши с 26 точки в 23 минути за Лукойл Академик, а всички 12 баскетболисти на първенците се разписаха в коша на противника.

За Черно море Венелин Христов вкара 20, Кристиян Кръстев - 19, а Михаил Молдов - 14.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР